ASK-behandling

"Jag är nu i ett tillstånd som känns som en ständigt uppåtgående spiral, något som jag inte trodde fanns tidigare. Vid varje healingtillfälle händer det mer och mer, och jag känner mig djupt och innerligt tacksam för det som sker. Det är nästan omöjligt att inte gråta en skvätt efter varje behandling, så intenstivt och gripande blir det för mig."                                                                                                                                                                                                                                     Ismael

ASK-behandling 


ASK-behandling är en unik metod som hjälper människor att återfå ursprungskroppen -

blåkopian som vi föddes med. Den hjälper oss också att utveckla regnbågskroppen -

den vibrerande kärnan till ett högre medvetande. ASK-källans kraft är mycket helande, ren och kärleksfull, och den hjälper oss att lösa upp gamla trauman och läka själen på djupet så att vi lättare kan ta steget in i en ny tid av ren kärlek, frid, glädje och andlig visdom.


Jag arbetar genom intuitivt samtal på tre nivåer: Kropp - Själ - och Ande. Färghealing kan komma in här för djupare transformation. Vi jobbar även med uppstigningsenergier och nya eteriska kroppar som kan behövas för andlig utveckling. Trauman kan också påverka vår kundalinikraft, därför kan det bli aktuellt att tillrättalägga denna vid behov.


Den nya jordens chakran kan behöva aktiveras. Allt styrs utefter dina upplevda problem och vad din kropp och själ behöver. Du kanske bara behöver en behandling för att komma vidare. Men ibland kan man behöva både två och tre sessioner. Vill du inte åka varje gång så kan vi träffas via plattform på internet. Det fungerar på samma sätt, och lika bra.


Läs mer om ASK:en på Annias ASK. Annia Löwentun är min lärare, och upphovskvinna till ASK-metoden.ASK behandlingsterapeut


Jag har läst till yrkescertifikat inom ASKen, vilket innefattar grundutbildning i ett år, och yrkesutbildning i ett halvår, med inriktning "Kundalini och utomjordiska universum". Jag har även en påbyggnad med ASK-ens färghealing, där man med hjälp av färgernas energi kommer djupare i behandlingen. Färgerna kanaliseras via Egypten och dess pyramider, från den ursprungliga ASK-källan. I grunden är jag massageterapeut, och har jobbat med det i flera år tidigare.   • En behandling (ca 1,5 timma) kostar 850 :- 
  • Jag jobbar även på distans, telefon eller videosamtal.
  • Jag tar också emot i min lokal/kursgård, utanför Ullared. Se fliken Borrås
  • Jag innehar F-skattsedel.


För bokning, kontakta Jennyli på 0702-112475 

Varför ASK-healing?


Tiden är kommen när vi tar klivet in i en ny tid av hög vibration och frekvens. Det finns ett samspel mellan oss människor och Moder Jord, som hjälper båda parter att förhöja sina eteriska kroppar. Detta förstärks också av att energier från universum och utomjordiska universum kommer in i våra sfärer. Vi kan inte gömma oss längre under ett täcke och tro att vi inte blir påverkade. Våra kroppar längtar efter att äntligen bli fria, att få följa med i själens önskan om att få växa, och vara en del av den nya skapelsen. 


ASK-källan har öppnats nu i vår tid, just för att hjälpa oss människor med uppstigningen, och övergången till en ny tidsålder. Källan öppnades för Annia 2002, och sedan dess har hon utvecklat och arbetat med källan. Vi lever i en makalöst spännande tid som är historisk på många sätt. Det uppvaknande som sker, och den uppstigning i frekvens som sker, är utöver det vanliga. Därför har jag, som också har ett stort andligt kall att hjälpa människor i denna process, valt att gå ASK-källans väg. Behandlingsmetoden har blivit ett fint komplement till mina spirituella romaner, som också hjälper oss på den andliga vägen. 

Min historia


Jag föddes med ett kall att hjälpa människan in i den nya gyllene tidsåldern. Dock har det uppenbarats i olika steg. Intresset för indianer och särskilt inkafilosofin kom tidigt. Därför gick jag kurser och lärde mig arbetet med energier utifrån deras tradition, som bevarats av Qero-indianerna i Peru. Detta var år 2000.Men det avgörande skiftet för mig kom hösten 2006 när min bonusmamma dog. Hon hjälpte mig, från andra sidan, att öppna upp för kanalen till den gudomliga källan via Plejaderna, så att jag kunde ta emot viktig visdom som hjälper människan i uppstigningen. Denna visdom gick hand i hand med inkafolkets filosofi, men med lite nyare ord och infallsvinklar.Det fanns, efter böckerna, en längtan hos mig att jobba mer konkret med den nya tidens energier. Att få möta klienter, och/eller jobba på distans med healing. Och ASK-en passar in perfekt på den väg jag har valt. Kanske hittar också du hem i ASK-ens energier!


Min vision


Min vision är att hjälpa mänskligheten ta nästa kliv i sin utvecklingsnivå. Vilket också enligt inkaprofetian handlade om "En Ny upplyst Människa", som skulle vandra på Jorden, 500 år efter att de lämnat Jorden, vilket är nu. Jag drivs starkt av att kunna vara en länk i detta arbete, i det skifte vi är inne i. Motpolen till denna process, är enligt mig, den människa 2.0 som är på väg att skapas genom AI. Detta är en onaturlig väg, och jag tror att den andliga vägen är den enda sunda vägen att utvecklas som människa. 

Användbar info


Följande länkar erhåller bra info, som är en del av min andliga resa.

 


Jag gick min healing-utbildning hos Annias ASK. Jag har gett ut mina böcker på Förlagshuset Siljans Måsar. Min första kontakt med inkatradi-tionen var hos Inka Spirit, och på St-Germain publicerar jag kanaliserade meditationer.